Grappige toevalligheden en (hele) mooie ontmoetingen in het park!

Er vinden grappige toevalligheden en (hele) mooie ontmoetingen plaats in het park! Ik zou daarom twee mensen willen bedanken. Allereerst Thomas T, die me afgelopen donderdag Al, Aï en I toevertrouwde. Hoewel het merendeel van de nieuwe logies verloopt vlot, kan ik niet ontkennen dat sommige overnachtingen beter verlopen dan andere. Deze keer had ik het gevoel dat ik Euromillions gewonnen had.

Wat dat toffe trio betreft, zou ik in het bijzonder iets willen zeggen over Al en zijn host.

Het is een grappig toeval: Al blijkt de beste vriend te zijn van Y, mijn Zonnestraaltje nr. 3, die iets langer dan een maand geleden in het VK aankwam. We zijn opgewonden en er worden foto’s uitgewisseld. Aï en I zijn eveneens goede vrienden van Y, maar AI en Y, dat is nog wat anders. En de beste vriend van Zonnestraaltje nr. 3 opvangen, dat is zoals het broertje van één van mijn boezemvrienden over de vloer krijgen.

Al is een voorbeeldige gast. Echt waar. Als ik hem zou meenemen naar mijn grootmoeder, die weigerachtig staat tegenover het burgerplatform, zou hij gegarandeerd weer buitenkomen met voor twee weken eten in Tupperware-potjes. Al is grappig en charmant en gebruikt het weinige Frans dat hij kent om mensen te doen lachen. Met aandacht voor het kleinste detail.

En zo kom ik bij mijn tweede bedanking, want ik zou uitzonderlijk iets willen zeggen over de host van Al.

Sylvie, allereerst bedankt dat je Al dit weekend niet kon opvangen en dat ik daardoor de kans kreeg om hem te ontmoeten. Naast het feit dat Al een toffe kerel is, heeft het feit dat hij een vriend van Y is, dit weekend echt bijzonder gemaakt.

Binnen ons gezin praten we over wie we graag willen zien en terugzien, maar we beseffen niet altijd wat het voor hen betekent om met ons in contact te blijven … Weet dat zijn ogen glinsteren wanneer hij over jou praat en dat hij alles laat vallen zodra je hem een bericht stuurt via Messenger. Dat was ongelooflijk ontroerend.