Overnachting aanbieden?

Verhalen, herinneringen, ontmoetingen, ontdekkingen en het gevoel te leven door een medemens te helpen en zich echt mens voelen, dat is wat deze ervaring met zich mee brengt.

In een poging efficiënter te werken heeft het Burgerplatform ter ondersteuning van vluchtelingen (Plateforme Citoyenne de Soutien aux Réfugiés) beslist om een Facebook groep op te richten, waarin alle info zit die te maken heeft met overnachtingen aanbieden. Deze groep is voornamelijk Franstalig maar al snel volgde een Nederlandstalige zustergroep BURGERPLATFORM VOOR OVERNACHTINGEN.

Wil je je bij de groeiende gastgezinnen, gastvrouwen en gastheren voegen die zich bekommeren over onze vergeten vrienden? Word dan lid van de groep BURGERPLATFORM VOOR OVERNACHTINGEN, laat mensen bij je overnachten of wordt chauffeur tussen het park en de gastgezinnen of wacht nog wat en lees de getuigenissen.

De vrijwilligers op het terrein koppelen jou aan mensen die een warme nacht nodig hebben. Hoe lang of hoeveel mensen je wil helpen bepaal je uiteraard zelf. Meestal vinden ze het leuker om met 2 ergens te verblijven, zodat ze de ervaring kunnen delen.

We wensen iedereen een mooie uitwisseling toe.